Tweakers
Tweakers
Hier is hij dan: mijn beknopte review van de iPad 2. Aangezien ik eerst van plan was om een Galaxy Tab 10.1 was te kopen, neem ik dit ook mee in mijn review.
Via de Tweakers V&A heb ik deze iPad (nieuw) aangeschaft. Zoals hierboven genoemd, was ik eerst van plan om een Galaxy Tab 10.1 te kopen, maar aangezien deze nog niet leverbaar is (misschien zelfs pas vanaf augustus) heb ik die eerst laten lopen. Zoals het nu lijkt, ben ik blij dat ik de iPad nu heb gekocht en als er straks betere Android tablets uitkomen, denk ik uiteindelijk toch van plan die te kopen.
Eerste indruk
Eerste ding wat opvalt aan de iPad is natuurlijk zijn extreem stevige behuizing en zijn gewicht en dikte. Samen met de kleur wit, maakt het dit een extreem sexy...
Verder is iOS ontzettend gesloten, bijvoorbeeld op een Android tablet had ik Whatsapp kunnen zetten en bijvoorbeeld als ik een pdf'je wil lezen met perfectreader, moet ik eerst verbinden met iTunes. (Gebruik hier nu dus ook Goodreader voor)
kerol wat is dit? je eerste punt snap ik echt niet. waarom zou je eerst met iTunes moeten verbinden? als ik op mijn iPod een pdfje binnenkrijg via mail oid, dan kan ik die gewoon met iBook openen.Ook een goede app als VLC media player is niet meer in de App store te vinden.
nee hoor helemaal niet. de integratie is er wel, maar je moet iedere keer steeds een wachtwoord invullen en dat hoeft straks dus niet meer. iedere app die je twitter gegevens nodig heeft kan gewoon een aanvraag indienen.twitter integratie doen apps al vaak zelf
[Reactie gewijzigd door supersnathan94 op 26 juli 2024 19:44]