LG BE12LU30 Review
20 juni 2011, laatste update op 20 juni 2011, 224 views
Rapporteer
Met betrekking tot de Featureset wil ik nog wel opmerken dat de brander geleverd wordt met een inbouwbracket (E-Sata) +E-Sata-kabel.Dus aansluiten via de E_Sata kan ook. Ik heb deze mogelijkheid niet getest,maar ik ga ervan uit dat de snelheid aanmerkelijk hoger ligt.Ik vind het een beetje vreemd dat LG het niet vermeldt op de diverse productinfo-sites.Ook raar is dat de achterkant van het toestel niet getoont wordt.Hierop is de E_Sata-aansluiting duidelijk te zien.Tenslotte werd bij mij de Cyberlink Blu-raysuite +LG Burning tool +Power DVD 9 geleverd.