De WII kwam met ZELDA TWP en RED steel,(later) daanaast de sportscd om de controller uit te proberen.
Positief:
Een leuke verassing die controller met eigenschappen waar op dit moment geen enkele console aan kan tippen.
negatief:
Zonder controller is de WII een onvoldoende afgewerkt product dat zijn geld op dit moment niet waard lijkt, ik hoop dat updates daar nog verandering in brengen maar vrees het ergste/.
Helaas blijkt dat dit soort kritiek gezien wordt als een soort heiligschennis maar ik blijf erbij!
De videokwamliteit van de meegeleverde sport cd is abominabel slecht, alleen goed om de controller bewegingen te leren. Uitzondering daarbij is Golf maar dat heeft ook te maken met de mindere noodzaak voor detail in dat spel.
Inmiddels is de controller defect gegaan bij normaal gebruik!
De controller was in een spel als Red steel ook bij tijden vrij weerbarstig te gebruiken. Niet altijd deed het spel wat ik wilde, dat kost je dan met enige regelmaat de kop. Er is ook aan de controller wel het een en ander te verbeteren.
WTF! Wil je zeggen dat de Sixaxis beter is dan?Er is ook aan de controller wel het een en ander te verbeteren.
O.b.v. wat heb je vastgesteld dat de Wii "vol zit met oude technologie"? Heb je hem opengeschroeft en gezien dat er oude chips in zitten ofzo? Je gaat toch niet zeggen dat "minder krachtig" gelijk staat aan "oud" mag ik hopen? Tegenwoordig is performance per watt net zo'n belangrijk criterium en op dat punt presteren de 360 en de PS3 juist "ouderwets". M'n 360 heeft zelfs niet eens Wifi en een internetbrowser: da's toch niet meer van deze tijd?De WII zit vol met oude technologie tegen een nieuwe prijs. Dat doet afbreuk aan de fraai bedachte controller en de toegevoegde waarde daarvan.