TP-Link ES206X-M2 Review
Ik ben zelf een lange zoektocht gestart op zoek naar een switch waarmee ik via 10G connectie kon maken naar men nieuwe router die dit ondersteunt.
zeker het uiproberen waard voor de prijs.
Pluspunten
Fanloos/ passieve cooling Easy management Makkelijk Instelbaar
Minpunten
V1 Firmware is nog een beetje Buggy
Samen met een SPF+ module naar copper zijn de testen zeer mooi gebleken.
Gezien het aparaat ook LAG ondersteunt is zeker mooi in deze klasse want zo heb ik mijn oude en nieuwe switch mooi kunnen verbinden om meedere gigabit lijnen tegelijk te kunnen aanspreken indien nodig.
Deze setup werd gedaan in enkele minuten werk zonder teveel issue's en draait vlotjes nu.
voor een goede 100 euro heb dus de switch en de module die je bestaande netwerk met cat6a kabel vlotjes kan benutten.
enige verbetering is de firmware die niet alle instellingen van de eerste keer opsloeg.
Samen met een SPF+ module naar copper zijn de testen zeer mooi gebleken.
Beoordeel deze review: