LG OLED evo C6 65" (C67) Zwart Review

30 augustus 2026, laatste update op 30 augustus 2026, 41 views Rapporteer
Product gekocht 0

Topklasse OLED met ongekend gebruiksgemak

Pluspunten

• fantastisch beeld
  • super geluid
  • eenvoudige installatie
  • prettige afstandbediening

Minpunten

• hoge prijs

Wat een genot is deze LG OLED65C67LA. Het begint al bij het opensnijden van de tape: de verpakking is zo ontworpen dat je het toestel zonder trek- en duwwerk heel prettig uit de doos haalt want die kun je er heel makkelijk af schuiven.

De configuratie is erg gebruiksvriendelijk. We moesten alleen erg lachen om de gesproken installatiehulp, want die ratelde in sneltreinvaart door de teksten heen en was daardoor bijna niet te volgen. Maar het menu op het scherm leidt je er gelukkig soepel doorheen.

Wat daarna volgt is puur genieten. Het OLED-paneel levert perfecte zwartwaarden; donkere scènes zijn ook echt pikzwart. Het wit daarentegen is zó superhelder dat het in een donkere kamer af en toe bijna zeer doet aan je ogen. In combinatie met het krachtige geluid, de diepe bas en de ruimtelijke Dolby Atmos-weergave waan je je direct in de bioscoop.

De bediening met de Magic Remote is ook heel fijn dankzij de handige trackball/pointerfunctie. Daarnaast was het ook heel eenvoudig om de afstandbediening aan onze mediabox te koppelen, waardoor we nu over en weer beide apparaten kunnen aanzetten en bedienen met één afstandsbediening.
De vele gratis LG Channels waren daarnaast een hele aangename verrassing die voor uren extra kijkplezier zorgt.

Dit is voor ons de beste televisie die we tot nu toe hebben gehad en we genieten er nog iedere dag van, kortom een waanzinnig vette tv die elke euro waard is!

Beoordeel deze review:

Heb jij ook een LG OLED evo C6 65" (C67) Zwart?

En weer een AI review... die zijn er tegenwoordig echt te veel. Waardeloos...