Dit moederbordje heb ik nu een maand in gebruik. Ik heb eerst overwogen om voor een ION bord van Asus te gaan, een Deluxe versie met AB ed. erbij. Deze waren echter steeds slechter verkrijgbaar en flink aan de prijs. Voor dit bordje heb ik gekozen omdat het een m-atx bord is. Eerst was ik van plan een een mini-itx bord aan te schaffen, maar aangezien de pc in een standaard kast terecht komt, viel de reden (mooi klein htpc kastje) voor zo'n klein bordje weg. Voordeel van dit bord zijn de wat uitgebreidere mogelijkheden en de extra ruimte (en dus inbouwgemak) van dit formaat. Het bord zelf is heerlijk compleet. Ik heb zelden zo makkelijk een pc'tje kunnen bouwen Het is een kweste van in de kast bouwen, kabeltjes (voeding+HD) eraan,...
Dat is het enige wat ik zie staan, maar zou dit voor de gemiddelde consument die internet bekijkt, YouTube draait op Full HD en MSN / Skype gebruikt genoeg zijn?De prestaties van dit geïntegreerde bordje zijn voor mijn situatie prima. Het systeem reageert lekker vlot (icm windows 7 ultimate) en 1080P films worden zonder morren afgespeeld. Als media-center heb ik er XMBC op draaien en dat werkt ook prima.
[Reactie gewijzigd door Rocket_666 op 24 juli 2024 23:14]
Ik heb net even in het bios gekeken en het rare is: Ik kan er geen optie vinden voor de spaarstand. Ik ben gewend dat je in het bios kan kiezen tussen S1 en S3, maar die optie zie ik niet. Dus ik weet niet wat het bord ondersteunt (is het niet zo dat alle recente borden een goede spaarstand hebben?)Heb de handleiding van dit board bekeken ; het is me niet helemaal duidelijk of dit
board ook een s3 standby optie of iets vergelijkbaars in de bios heeft ? zo ja; en of die goed werkt?