JBL Live 780NC Zwart Review
Fijne goede hoofdtelefoon.
Pluspunten
Goede pasvorm Goed geluid Fijne app
Minpunten
NC goed maar niet zo goed als Bose
Ik heb deze koptelefoon een paar weken mogen testen en ik moet zeggen dat het draagcomfort echt
heel fijn is. Ik heb een klein hoofd en kleine oren, maar het voelde direct heel natuurlijk. Zowel bij het
sporten als bij het wandelen voelt het bijna alsof je niets op je hoofd hebt. Het bedienen van de
koptelefoon gaat heel gemakkelijk, maar het is in het begin wel even zoeken met het touch-gedeelte.
Het geluid van de koptelefoon is prima en ook de noicecancelling werkt goed. Bij het beluisteren van
spraak zoals bij een podcast of een luisterboek kun je kiezen voor de optie film of game waardoor het
geluid wat natuurlijker overkomt dan wanneer de koptelefoon in de stand muziek staat. Bij het
wisselen van podcast naar muziek moet je dan wel de stand weer even aanpassen in de app.
Absoluut pluspunt is de batterijduur. De ruime opbergzak en een snoertje om te verbinden met een
Jack-aansluiting maken het meenemen van deze opvouwbare koptelefoon ook supermakkelijk.
Beoordeel deze review: