ZinVolt Thuisbatterij, 1kWh Review
Ik heb een batterij gekocht, zonder mate. Enerzijds wil ik hem gebruiken als thuisbatterij, aan de andere kant wil ik hem mee kunnen nemen voor off-grid stroomvoorziening. Dit laatste met name voor een voedselbosproject, maar misschien ook voor kamperen. De batterij lijkt mooi aan deze twee gebruikerssituaties te voldoen.
Pluspunten
Belooft veel
Minpunten
Gaf eerst aan verzending alleen per app te kunnen volgen
Wat alleen erg jammer is, is dat ik mijn bestelling niet "gewoon" kan volgen, maar alleen via de "shop" app. Ik ben "not amused" door deze gang van zaken. Dusdanig dat ik maar alvast een review plaats. Hopelijk kan de batterij de verwachtingen waarmaken en de review bijstellen, maar dit is geen goed begin.
Letterlijk tijdens het schrijven van de vorige review is er een mail gekomen waarmee ik zonder app mijn bestelling kan volgen. Dat stelt me al gerust.
Beoordeel deze review:
Heb jij ook een ZinVolt Thuisbatterij, 1kWh?
Een review posten en je hebt het hele ding nog niet eens?
DIt is meer een shopreview en zelfs daarvoor al redelijk matig.
DIt is meer een shopreview en zelfs daarvoor al redelijk matig.
Misschien was het voorbarig, maar de kopersbeleving is ook relevant, toch? En die stelt eenvoudigweg teleur. Voor dit geld verwacht ik ook wel een prettige ervaring als klant. Ik zal hem als ik het product heb wel uitbreiden, hoor. Laat ook vooral weten als je benieuwd bent naar bepaalde aspecten, dan zorg ik dat ik dat meeneem.
De ZinVolt heeft 2 600w omvormers, heb daar in een Oost West opstelling 2x 450W panelen aan hangen, werkt perfect en ooit 1100W aangetikt bij optimale zon. Ben in elk geval benieuwd wat jij er aan hangt. Heb zelf 5 mates dus de volle 6kwh. Nog nooit de noodstroom voorziening gebruikt.
Had voor jou toepassing voor een waterdichte versie gekozen.
Had voor jou toepassing voor een waterdichte versie gekozen.