€ 869,- bij bol Plaza
  2. Specificaties 14" • 2240x1400 • 512GB • Qualcomm Snapdragon X | Gebruikersreviews

HP OmniBook X 14-fe1025nd Review

27 mei 2026, laatste update op 27 mei 2026, 15 views Rapporteer

Dit echt een super fijne laptop die je er thuis even bij pakt voor een klein klusje qua typewerk, administratie, foto's of wat internetten. Lekker compact en snel doet de laptop goed wat je wilt. Alleen het toetsenbord is even wennen.

Pluspunten

• Snel
  • Eenvoudig in gebruik
  • Robuust apparaat

Minpunten

• Toetsenbord niet comfortabel
  • Aan-knop op toetsenbord
  • Geen touchscreen

Dit is een heel fijne laptop voor thuisadministratie, wat hobbywerk met foto's, internetten en schoolwerk voor de kinderen. De laptop is compact qua formaat, het beeldscherm is bijna tot de randen gevuld, daardoor oogt het groot genoeg. Met de klep dicht is de laptop dun en dus makkelijk op te bergen of mee te nemen in een rugzak. De installatie was heel eenvoudig. Stap voor stap wordt je langs keuzes geleid die goed worden toegelicht. Ik ben heel tevreden over hoe snel de laptop is. Met de administratie, schoolwerk of internetgebruik heb je niets te klagen op deze laptop.

Een minpunt van deze laptop vind ik het toetsenbord. Het zijn niet echt ergonomisch, het zijn meer stugge knopjes. Het kan natuurlijk wennen zijn. De aan-uit-knop zit op het toetsenbord als een zelfde soort knopje, naast de delete-toets. Ik heb al een paar keer gehad dat ik een tekst aan het schrijven was en per ongeluk de laptop uitzette. Gelukkig gaat hij dan op standby, de ellende is zo opgelost, maar wel erg onhandig.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een HP OmniBook X 14-fe1025nd?