€ 399,- bij ALTERNATE.nl
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

G.Skill Trident Z5 RGB F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK Review

2 april 2026, laatste update op 2 april 2026, 43 views Rapporteer

Ook bij Alternate deze 32 GB Ram DDR5 gekocht van G skill trident en het is super (ordernummer 258497468).Perfect voor hoge gameperformance. Maar vooral ook weer de goede ervaring bij Alternate door het snel leveren en het toegankelijk zijn. Echt meer kan ik niet vragen, gewoon zoals het moet en duidelijk. Top gewoon echt!

Pluspunten

• Mooi RGB
  • Kwaliteit
  • Kracht/performance

Minpunten

• Prijs

Ook hier heb ik mijn aankoop gedaan bij Alternate, dit keer voor 32 GB DDR5 RAM van G.Skill Trident, en ik ben er ontzettend tevreden over. Het geheugen werkt perfect en levert precies de prestaties die ik zocht. Vooral bij gaming merk ik duidelijk het verschil: alles draait soepel, snel en zonder haperingen, wat zorgt voor een veel betere game-ervaring.

Naast de kwaliteit van het product wil ik opnieuw benadrukken hoe prettig mijn ervaring met Alternate was. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt wat je nodig hebt. Het bestelproces verloopt eenvoudig en zonder gedoe. Ook de levering was weer razendsnel, wat natuurlijk altijd een groot pluspunt is.

Wat ik daarnaast waardeer, is dat Alternate goed bereikbaar is en een betrouwbare indruk geeft. Dat maakt het kopen van hardware een stuk fijner en zorgelozer.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een G.Skill Trident Z5 RGB F5-6400J3239G16GX2-TZ5RK?