€ 92,99 bij NBB.com
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Ubiquiti UniFi U6+ Review

25 maart 2026, laatste update op 25 maart 2026, 49 views Rapporteer

Na een goede periode van stabiele verbinding, 1 van de 2 defect lijkt op een EMMC chip probleem dus de vraag is niet OF maar wanneer gaat de 2e?

Pluspunten

• 2 gekocht volledige dekking in en rondom huis huis

Minpunten

• na 2,5 jaar 1 van de 2 defect, lijkt op een EMMC chip probleem

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Na een goede periode van stabiele verbinding, en dan heb ik het over +25 apparaten, kreeg ik mailtjes dat domotica apparaten drop-outs vertoonde. na kijken in de Unifil wifi controller omgeving viel het op dat er 1 van de 2 onbereikbaar was.

De witte led blijft branden en het device laat zich niet resetten, na een korte google tocht een aantal forum posts hierover gevonden.

Dit ziet er slecht uit, en ik weet heel zeker dat ik geen nieuwe Unifi 6+ zal aanschaffen om de defecte te vervangen.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Ubiquiti UniFi U6+?