WK 2026: Scoor de beste elektronica deals met ons advies. Scoor jouw winnende opstelling tijdens dit WK!
  2. Specificaties 37W totaal | Gebruikersreviews

Logitech X-530 Review

19 januari 2026, laatste update op 19 januari 2026, 142 views Rapporteer

Bij deze een review + Reparatie-tip:

Vond Anno 2026 'n Logitech X-530 5.1 Surround Set op Marktplaats,
de set voor 2 à 3 tientjes gekocht

helaas hoorde ik alleen hoge tonen toen ik het setje op mijn computer aansloot:
om te bestuderen had ik de Subwoofer even wat gekanteld: toen ik 'm weer neerzette hoorde ik kortstondig Bass geluid, waarna het ook haast weer meteen verdween:
ik dacht gelijk aan een losse kabel van de Subwoofer Speaker:
versterkertje + de plaat die er op zat & de knopjes op de subwoofer uitgebouwd: inderdaad: de rode Plus draad v/d subwoofer zat los: was niet goed vertind/niet vastgesmolten/gesoldeerd
VERVOLGENS:
Rode platte schuif AMP Stekker op de draad geklemd: iets verder open gebogen i.v.m. aanwezige Tin
daarna: op Plus aansluiting v/d Subwoofer: getest en werkte (y)
voor 2 à 3 tientjes top stukje audio in huis gehaald (y)

mooi begin van 2026! 8-)

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Bass Geluidskwaliteit
  • Compactheid

Minpunten

• Soldering/Verbinding van de diverse Componenten intern

Basskracht Goed: sub heeft vrij veel Power: de buren hebben de politie al eens gebeld toen ik het setje nog niet eens vol open had staan: weleenswaar met een Equalizer (FxSound heet die, zo gratis te downloaden) erachter

Geluid van de Topspeakers ook goed: zijn immers beide af te regelen met draaiknoppen (Potentio-meters)

Over-all Resultaat anno 2026: Nog steeds een goede Surround set, als je 'm voor weinig geld op de kop kunt tikken zou ik het doen: eventuele reparaties stellen niet zo heel veel voor en zijn makkelijk zelf uit te voeren als je Technisch een beetje handig bent
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Logitech X-530?