Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 draadloos laadstation met MagSafe Beige Review
18 december 2025, laatste update op 18 december 2025, 43 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooie, zware oplader voor iPhone en airpods/watch. Ik heb hem nu iets meer dan een jaar in gebruik op het nachtkastje, en hij bevalt me prima.
Het gewicht zorgt ervoor dat ik mijn telefoon met 1 hand eraf kan pakken, zonder dat de oplader verschuift.
Verder is het een rustig ontwerp, mooie "kleur". Het materiaal houdt wel snel stof vast, maar dat veeg je er ook zo af.
Pluspunten
- Ontwerp
- Gemak i.c.m. "Stand-by" mode
- Gewicht
Minpunten
- Materiaal trekt stof aan
- Netsnoer zit vast
Ik heb de oplader nu ongeveer een jaar in gebruik, en hij bevalt mij prima. Ik gebruik hem met name om 's nachts op te laden en met de stand-by functie op mijn iPhone een nachtklokje te hebben.
Daarnaast laad ik er regelmatig mijn airpods mee op, op de oplaadplek die normaal voor een watch bedoeld is.
Het ontwerp vind ik mooi, niet te opvallend en een rustige kleur, perfect voor de slaapkamer. Het materiaal is wat stroef en houdt wel snel stof vast. Dit veeg je er echter wel weer makkelijk af.
De oplader heeft een flink gewicht, daardoor kan ik makkelijk met 1 hand mijn telefoon eraf pakken, zonder dat hij verschuift.
Het netsnoer zit vast aan het apparaat en kan niet vervangen worden, mocht daar een keer schade aan optreden. Nu is die kans wel klein aangezien de oplader een vaste plaats heeft bij mij.
De andere reviewer had last dat het niet werkte i.c.m. een magsafe case. Hier heb ik zelf geen last van, zowel niet met een case van Apple (silicone & leer) als 1 van Mujjo (iPhone 13 mini en 16 pro).
Al met al ben ik er zeer tevreden over en verwacht ik er binnenkort nog 1 te kopen voor mijn werkplek.