Xiaomi Redmi Pad SE, 8GB ram, 256GB opslag, geen oplader Grafiet Review

27 november 2025, laatste update op 27 november 2025, 1 views Rapporteer
Product gekocht 0

Model: Xiaomi Redmi Pad SE 11 inch
Uitvoering: 1920x1200, Wi-Fi, 8GB RAM/256GB opslag, Grafiet, Android 13
Online gekocht bij: That's IT als retourgoed, 'nieuw' in open doos
Bestemming: Mijn toilet als lees & kijk nieuwsbron en weer tijdens toilet bezoek.
Vervangt: Huawei MediaPad T5, 1920x1200, Wi-Fi, 3GB RAM/32GB opslag, Grafiet, Android 8 (die verhuist naar de blokhut als mp3 speler met 128 Gb microSD externe opslag aan muziek tracks)

Ja als je favoriete apps niet goed meer werken met Android 8 en als muziek afspeler nog wel functioneert off-line, schuiven we weer door. De Xiaomi was in zoeken de beste prijs optie aanbod, nieuw in retourgoed, weer gelijke 11 inch 1920x1200 scherm net als de Huawei, wat gewoon in nieuws surfen heel goed bevalt. De 8 Gb Ram had sterk mijn voorkeur in vlot werken, de Android 13 werd al snel geupdate naar 15. Die gaat nog aantal jaren mee.

Pluspunten

• Met 1920x1200 in 11 Inch, mooi beeld
  • Met 8 Gb ram lekker vlot in de nieuws & weer apps
  • Goede accu duur

Minpunten

• geen vlotte opstarter

Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/DIKUFuo16vnoi_bPOOOfTPec3Sw=/620x/filters:strip_exif()/m/878181/1VoB2HrSZTWcRjMUogWms72baDqsy5e5UC19EnIuyi9udJhDMz.png?f=620xauto

Dat heb ik er voor betaald, ja je loopt Android versie weer achter, 15 zit er nu op, maar met 8 Gb ram en 256 gb opslag ben je wel bij de tijd in nog jarenlang gebruik. Als de vorige tablet de Huawei het met Android 8 in die functie als 'tablet krant' nog lang volhield op het toilet, gaat deze Xiaomi in verwachting ook nog wel lang mee, zal tzt wel weer de mp3 speler worden in zijn volgende taak. Net als de Huawei heeft de Xiaomi een langere accu duur, daar kan Samsung nog wel eens van leren in de budget series.

Zo'n beetje de gangbare nieuws en weer apps er op en sport apps om na toiletbezoek weer helemaal op de hoogte te zijn, de opslag wordt gebruikt voor de familie foto's en video's. Alles geeft hij goed weer en maakt hem een betrouwbare nieuwsbron in de dagelijkse zit op het toilet.

Gekocht bij That's IT online, als retourgoed, 'nieuw' in open doos.
2 jaar garantie en 6 maanden op de accu.
Werd gratis thuisgestuurd binnen 24 uur na bestelling.
Gebruikelijke mail in volgen en verwerken in voortgang naar track & trace in bezorgen.

Als er nieuwe ervaringen zijn volgt hier een update.

Heb jij ook een Xiaomi Redmi Pad SE, 8GB ram, 256GB opslag, geen oplader Grafiet?