Keychron Q6 Max QMK/VIA, Gateron Jupiter Banana, Qwerty US, Zwart Review

26 november 2025, laatste update op 26 november 2025, 2 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik wil dit toetsenbord heel graag positief beoordelen maar na 2 retourzendingen kan ik het product simpelweg niet aanraden. Ik heb de laatste 3 maanden 2 van deze toetsenborden gebruikt met banana switches en het product is 2x retour gegaan nadat toetsaanslagen langzamerhand niet meer registreerde. Reden? Fabrikagefout bij Keychron wat zij zelf ook toegeven op Reddit. Hun manier van oplossen is klanten aan te raden hard op het toetsenbord te duwen met hun palm in de regio's waar het probleem zich voordoet.

Als de fabrikant zelf toegeeft problemen te hebben gevonden met het PCB backboard en het PCB zelf dan is het absurd dat zij met zulke 'oplossingen' komen. Gelukkig zelf het toetsenbord aangeschaft bij een nederlandse leverancier waardoor ik goede return policies heb. Het toetsenbord zelf, als het werkt, typt heerlijk en ik kan de banana switches echt 100% aanraden, alleen niet in de Q6 MAX...

Pluspunten

• klinkt lekker
  • typt fijn
  • lekker zwaar

Minpunten

• PCB backboard is zwak plastic
  • Fabrikage fout

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Keychron Q6 Max QMK/VIA, Gateron Jupiter Banana, Qwerty US, Zwart?