Prachtige kast met veel RGB en een zee van ruimte. Alleen als je meer dan twee 3,5" drives hebt zoals ik, dan heb je een probleem. Geen idee waarom, maar bij het ontwerp is men uitgegaan van 2,5" drives en SSD's, met 3,5"drives is amper rekening gehouden. Er is plaats voor één 3,5"drive, meer niet. Je kunt een extra beugel kopen voor een tweede drive, maar die moet apart besteld worden. Ik heb 5 drives, dus ik had een probleem. Ik heb het daarom opgelost zoals op de foto, maar het liefst had ik onderin een mooie koof gehad, waar ik alles achter kan stoppen. Maar zoals het nu is ingericht ben ik ook wel tevreden.
De 5v ARGB is aanstuurbaar vanaf het moederbord en als je een AMD Wraith-koeler hebt zoals ik, is ook die hierop aan te sluiten en dan doet ie mee met de rest. Er is meer dan voldoende plek om RGB aan te sluiten, er zijn in totaal 12 connectors beschikbaar. Het AMD logo op de GPU op de foto's is 5v ARGB en is eenvoudig aan te sluiten op één van de vele connectoren hiervoor in de kast, de RGB loopt dan keurig mee met de rest. Het logo is voor 8 euro te koop bij Aliexpress. Nvidia hebben ze uiteraard ook.
Zoals we gewend zijn van BeQuiet! is de kast superstil, maar biedt meer dan voldoende airflow. Dit werd duidelijk toen ik Furmark draaide en de uitslag en temperaturen vergeleek met mijn vorige kast van inmiddels 5 jaar oud. Mijn GPU is een AMD RX 7700 XT. In de oude kast werd die met Furmark 70 graden en had ik een uitslag van 15000 punten. In deze nieuwe kast werd de GPU niet warmer dan 57 graden en had ik een uitslag van ruim 18000 punten. Zelfde hardware, enkel een andere kast. Top!

Al met al een prachtige, zeer ruime kast waar ik weer jaren mee vooruit kan.