€ 111,- bij Expert

Google TV Streamer Wit 32GB Review

25 september 2025, laatste update op 25 september 2025, 36 views Rapporteer
Product gekocht 0

Vervangt de Google tv dongle. Bedraad aan te sluiten en reageert sneller dan de dongle. Echter bij casten zie ik kleine stotteringen in beeld. De voorstel videos van diensten die je niet hebt blijft storend.

Pluspunten

• Bedraad aan te sluiten
  • Sneller
  • Geforce now

Minpunten

• Stotterend beeld bij casten
  • Reclame rijen

2 van 5 sterren (Slecht)
De Google streamer gekocht ter vervanging van de Google tv dongle. Idee was dat de mogelijkheid om deze bedraad op een netwerk kabel aan te sluiten en snellere hardware een betere ervaring zou geven. Dit komt ook grotendeels uit. De apps reageren sneller dus dat is fijn. GeForce now werkt ook prima.

Echter wat ik merk is dat casten vanaf telefoon naar streamer op de tv een licht stotterend beeld geeft. Erg vervelend.. Heb verschillende beeld instellingen geprobeerd maar de stottering blijft. Bij de oude Google tv dongle had ik dit niet en wifi signaal is ook uitstekend maar streamer is bedraad aangesloten dus dat zou al helemaal geen bottleneck mogen geven. Slechte casting is wel een flinke tegenvaller.

De voorstel videos van diensten die je niet hebt blijft storend. Als je apps only aanzet dan kun je geen spraak via afstandsbediening gebruiken om bv nieuwe apps te vinden.

Heb jij ook een Google TV Streamer Wit 32GB?