€ 91,88 bij Proshop.nl

Philips Hue Outdoor Calla Sokkel Review

15 september 2025, laatste update op 15 september 2025, 33 views Rapporteer

Mooie lamp, maar snel stuk.

Pluspunten

• Mooi licht in diverse kleuren
  • Goede Hue app

Minpunten

• Niet duurzaam
  • Duur

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb 4 van deze lampen gekocht. Het licht is echt mooi met diverse kleuren die makkelijk instelbaar zijn in de app. De app is overzichtelijk. Ik ken de Ikea app ook, maar die valt behoorlijk tegen t.o.v. de Hue app. Ook kun je in de app makkelijk tijden instellen waarop de lampen aan moeten gaan.

Helaas is een belangrijk minpunt dat de lamp niet lang mee gaat. Na 3 jaar was er bij mij eentje stuk. Reclameren bij Philips helpt niet, ik kreeg 10% korting in de webshop die toch al veel te duur is.
Dat is erg jammer en voor zo'n dure lamp ook geen goede reclame.

Heb jij ook een Philips Hue Outdoor Calla Sokkel?

Hi @gron74, vervelend te lezen dat een van je Calla sokkels al relatief jong kapot is gegaan. Ik weet niet waar je deze ooit hebt gekocht, maar eventueel je beroepen op conformiteit? Eventueel kun je op Gathering of Tweakers kijken hoe dit in zijn werk gaat en wat je kansen zijn.
offtopic:
Mocht je dat niet doen of kunnen, of geen resultaat geven, en je doet de sokkel weg, ben ik eventueel nog wel geïnteresseerd om hem te ontleden om te kijken wat er dan precies defect is geraakt en hoe dit is gekomen. Mijn Calla doet het op het moment gelukkig nog naar behoren, maar ik vind het altijd interessant om van te leren.