Google Pixel Watch 3 WiFi, 45mm, Zwart (Zwart) Review
7 augustus 2025, laatste update op 7 augustus 2025, 108 views
Rapporteer
Product gekocht
Na een jaar lang een Pixel Watch in gebruik te hebben gehad, kan ik met zekerheid zeggen dat dit de silent quiter is onder de smartwatches.
Minpunten
- ...Maar niet meer dan dat
- Kale customisation opties
- Batterijduur
- Duur
1 van 5 sterren (Waardeloos)
De batterijduur is getarget op precies 24 uur per oplaadbeurt in idle, maar ook absoluut niet meer dan dat. Je kan het oprekken door het scherm niet altijd aan te laten zijn, maar de tracking van wanneer je op je horloge kijkt is verschrikkelijk, en maakt hem onbruibaar als horloge.
Tijdens een lange wandeling gaat hij gewoon uit, omdat batterijduur bij workout tracking <8 uur is. Het horloge vergeet dat ik bezig was met een workout.
De app geeft bruikbare informatie, maar blijft erg aan de oppervlakte.
Ik ben een roeier. Deze sport is redelijk populair in Nederland en elders. maar als ik mijn workout wil tracken kan dat gewoon niet. Hij staat niet in de lijst, jammer maar helaas. Het beste wat het apparaat kan doen is een roeimachine of kanoën. Hij herkent dat ik bezig ben met een workout tijdens het roeien, maar veel te laat en hij gooit het erop dat ik op een roeimachine zit. Bovendien vergeet hij dat ik al bezig was met de workout voordat het gedetecteerd werd. Het is niet mogelijk zelf een sport te programmeren. Staat die van jou er niet tussen? Jammer dan.
Ik vind het verbluffend dat een bedrijf als Google zo'n minimaal presterend product op de markt durft te brengen, en dat reviews van de product alsnog positief blijven.
Ik wilde dat ik eerder door had wat een teleurstelling deze smartwatch is want hij was retour gegaan.