€ 1.698,- bij Plasmavisie

LG OLED evo G56LS 55" Zwart Review

30 juli 2025, laatste update op 30 juli 2025, 55 views Rapporteer
Product geleend +1

Deze testen mogen testen, Het is bijna jammer dat ik deze weer moet inleveren. Het beeld wat deze tv laat zien is van meer dan uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

• blijvend hoog contrast in het beeld
  • scherp beeld en mooie kleuren
  • fijne nieuwe kleinere afstandbediening
  • geluid uit de tv boxen best acceptabel

Minpunten

• de kast van de tv is wat dikker dan ik gewend was bij de vorie oleds van LG

Ik heb deze tv kunnen testen via review.nl. Installatie was makkelijk met de WEBOS. Was voorheen Sony en Samsung gewend. Heb voorheen vaker naar Oled gekeken maar toch telkens weer afgehaakt omdat dan het contrastrijke beeld door de ABL agressief werd teruggebracht om in branden te voorkomen. Deze nieuwe tv met zijn nieuw ontwikkelde scherm heeft daar geen last van. Het beeld blijft zeer helder (bijna vergelijkbaar met een led tv) en de kleuren blijven van het beeldscherm spatten. Vind je het eea teveel aanwezig dan kan jezelf het contrast terugzetten zoals ook de kleuren. De tv wordt ook geleverd met een nieuwe kleinere afstandbediening. Deze ligt heel goed in de hand. Het geluid wat wordt voorgebracht uit de speakers van tv klinken eigenlijk best acceptabel voor een platte tv. Ondanks dat toch de soundbar aangesloten die ook meteen door de tv werd gekoppeld.
Ik heb de test van deze tv als zeer positef ervaren. Levert een geweldig beeld. Zowel met streaming zoals met NLziet, Netflix en Youtube als kabeltv. Kortom deze tv is een echte aanrader.

Heb jij ook een LG OLED evo G56LS 55" Zwart?