NordVPN Basic Review
18 juni 2025, laatste update op 18 juni 2025, 28 views
Rapporteer
Product gekocht
Na betaling direct de licentiekey ontvangen.
De installatie voltooid in enkele minuten.
Het is een gebruiksvriendelijke apps met stabiele snelheid en tot 10 toestellen tegelijk.
Servers worden automatisch gekozen met de optie manueel te selecteren.
Detecteert gelekte gegevens.
Werkt goed op Mac, iPhone en tablet.
Minpunt: printer/NAS werkt soms niet.
Weinig geavanceerde opties, maar is ideaal voor beginners die een simpele VPN zoeken.
Pluspunten
- Eenvoudig
- Doet wat het moet doen
- Installatie is zeer vlot
Minpunten
- Beperkte geavanceerde instellingen
- Iets duurder dan andere op de markt
- Soms storing met printer, nas,...
Na betaling kreeg ik de licentiecode meteen in mijn mailbox en na een 5-tal minuten was ik via de VPN al verbonden. Zowel de desktop app als de ios-app zijn zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
Je ziet meteen je "nieuwe" IP en of je gegevens ergens gelekt zijn op het darkweb.
Je kan zowel Nord-VPN automatisch laten kiezen van welke locatie/land je verbind of je kan gewoon manueel selecteren. De snelheid van het internet blijft nagenoeg hetzelfde als zonder Nord-VPN. Ik heb deze getest op meerdere toestellen (Macbook, iPhone, Tablet) zonder enig probleem. Je kan via deze licentie tot 10 toestellen gebruiken wat ruim voldoende is (voor mij)
Tot nu toe heb ik nog geen datalekken ondervonden.
Een minpunt dat ik ervaar is het soms slecht werken van printer / lokale NAS bij gebruik van de VPN. Een simpele oplossing is om even de VPN uit te schakelen.
Er zijn beperkte geavanceerde instellingen, wat goed is voor iemand met weinig ervaring, maar misschien net te weinig voor iemand met meer ervaring.
Al bij al een degelijke VPN, niet al te duur en zonder veel gedoe.
Ook mensen met minder ervaring met VPN zouden perfect met deze kunnen werken.