Redmi Note 13 4G, 8GB ram, 512GB opslag Blauw Review
Pluspunten
- Kan tegen een stootje
- Precies groot genoeg
- Goeie prijs
- De hoofd camera is goed
- Batterij gaat 2 dagen mee met zwaar gebruik
Ik heb deze telefoon nu voor ongeveer een half jaartje ik probeerde hem eerst op de Xiaomi wappsite zelf te bestellen maar zij verzonden via ups en ups was mijn pakket kwijt geraakt en ik werd hier bij van het kastje naar de muur gestuurd waar Xiaomi Nederland zij dat ik bij ups moest zijn en ups bij Xiaomi. Uiteindelijk bij Belsimpel besteld iets duurder maar kwam wel binnen na lang wachten kreeg ik toch mn geld terug van Xiaomi de telefoon zelf ben ik wel over te spreken zeker voor de prijs ik heb er destijds 220 euro voor betaald en ben erg blij met de achterste camera en batrij die meerdere dagen mee gaat met intens scrollen. 😅 De voorste camera laat na een half jaar veel video bellen wel ze leeftijd al wat zien en heeft wat moeite met licht software is soms wat langzaam maar ik ben over het algemeen erg blij met deze telefoon maar ik ga nu toch naar een nieuwe telefoon na een half jaar al omdat mijn selfie camera niet lekker werkt en multitasken heft het best wel moeite mee ook al heeft hij wel 8gb ram kleurtje is wel leuk na half jaar aleen nog maar een nieuwe screen protector moeten kopen en een heel Klijn chipje van de backclass is er af wat ik fijn vond voor de prijs is dat er wel nog een oplaat adaptor en een hoesje bij zit. ik kreeg er zelfs nog gratis oortjes bij maar dit was een deel