Delock 90481 Review
2 mei 2025, laatste update op 2 mei 2025, 28 views
Rapporteer
Product gekocht
De bouwkwaliteit van dit Delock-product is zonder meer perfect, de prijs is normaal wel hoog, > € 160! De meeste van deze kaarten ondersteunen maar 5Gb/s, maar deze kaart kan 10gb/s leveren, mits jouw systeem dit ondersteunt. Je hebt dan wel een snelle 10 gb/s USB-aansluiting in je PC nodig, maar dan heb je ook 4 razendsnelle USB-3.2 A-poort ter beschikking. Het geheel doet zeer solide aan. De ondersteuning bij problemen is gebruikelijk zowel bij Alternate als bij Deck ronduit goed te noemen. Ik kocht deze kaart bij Alternate in de Koningsdagoutlet voor €59,12 (spotkoopje) met een zeer licht beschadigde geopende verpakking, als retour-koopje! Het product is gewoon hartstikke nieuw in doos! Ook wil ik even benadrukken dat ik bij Alternate in de outletstore in al die jaren NOG NOOIT een miskoop heb gedaan. Als er een kwaliteitsafwijking is, staat dit er altijd nadrukkelijk bij!!
Pluspunten
- Bekende Delock kwaliteit ipv goedkoop merk
- Kan op 10gb/s werken, als systeem dit ondersteunt
- Stevige, degelijke PCI-Express x4 Card
Minpunten
- Is normaal gesproken erg prijzig >€160,00
- Je hebt wel een vrije PCI-E x4 poort nodig
- Je hebt een snelle 10 Gb/s in je PC nodig
Prijs-Kwaliteit verhouding van dit Product is goed! (voor uitstekend is de prijs wat aan de hoge kant)
De bouwkwaliteit is degelkijk en solide, zoals je van een top Delock-product mag verwachten!
Deze kaart bevat een hoge kwaliteit ASmedia chipset!
De geleverde prestaties (mits ondersteund) zijn zeer snel te noemen , tot wel 10Gb/sec.
Aftersales ondersteuning is zowel bij Alternate als bij Delcock zonder meer goed.
Dit product kun je met de genoemde Koningsdag-Outlet-Korting eigenlijk niet links laten liggen!
Alweer een uitstekende aankoop bij Alternate! Graag weer tot volgende keer!