Edifier G2000 Zwart Review

xxxneoxxx
2 mei 2025, laatste update op 2 mei 2025, 16 views Product gekocht

Edifier G2000 Zwart

Leuke kleine speakers met veel inputs. En nog best OK geluid, MITS ze blijven werken.

Pluspunten

• Veel inputs
  • Klein als je weinig ruimte hebt

Minpunten

• Bouwkaliteit waardeloos
  • Edifier support? Welke support?

2 van 5 sterren (Slecht)
Gekocht bij Megekko.

Toch een goeie 2 jaar lang plezier van gehad. Daarna van het ene moment op het andere, net na 2 jaar op alle inputs een brom en plop geluiden bij afspelen audio. Vreselijk irritant. Speelt dus op de USB en AUX input, met meerdere bronnen en zelfs meerdere stopcontacten geprobeerd. (om eventuele aardingsissues o.i.d. uit te sluiten)

Goed, net buiten de garantie dus plopgeluiden op alle bekabelde inputs behalve bluetooth. Die werkt dus wel, mits je apparaat wil connecten met de speakers. Wat ook redelijk moeizaam gaat, Multipoint bluetooth? Geen bestaand iets bij deze speakers. 1 apparaat max verbonden. WIl je een ander apparaat connecten? Disconnect eerst het eerste apparaat maar, anders gaat dat niet werken. Dus meerdere pc's of een desktop en een laptop op en kleine werkplek? Bloedirritant werken zonder kabeltje.

Probeer Edifier support aan te schieten via de website vanwege de bron en plop geluiden, kom je terecht op een niet werkend, niet in te vullen contactformuler op de site. Bijzonder wel anno 2025. Ik dacht dat we deze Chinese webshop praktijken al een paar jaar achter ons hadden gelaten maar helaas, Edifier herintroduceert het gewoon opnieuw in 2025 kennelijk.. Ik zocht wat verder en zie dat internet het laastste jaar overloopt met klachten m.b.t. support afhandeling Edifier. Mensen die wel support aan weten te schieten krijgen ofwel 0 reactie of worden afgescheept met onzinantwoorden. Jammer. Voor mij nooit meer Edifier speakers. Bouwkwaliteit en support ondermaats.

2 sterren gezien toen de speaker de eerste 2 jaar wel werkten naar behoren, dus voor deze besloten te desintegreren qua functionaliteit, het geluid wel ok was.

Heb jij ook een Edifier G2000 Zwart?