Laifen Wave RVS Review

Geertje22
22 april 2025, laatste update op 22 april 2025, 17 views Product geleend

Laifen Wave RVS

Prachtig design en degelijke kwaliteit. Wel moet je een app gebruiken om hem goed in te stellen. Dit heeft natuurlijk ook als voordeel dat je hem helemaal kan personaliseren.

Pluspunten

• Design
  • Degelijkheid
  • Verpakking helemaal geseald, uitpakken voelt echt als een cadeautje

Minpunten

• Geen reis case
  • App
  • Geen reis case

Ik mocht deze tandenborstel testen en hen hem nu een paar weken in gebruik. In het begin moest ik erg wennen aan alle instellingen en aan de andere borstel vorm. Ik heb al wel diverse mogelijkheden in de app uitgeprobeerd en heb inmiddels een stand gevonden die me goed bevalt. Ik ben geen fan van overal een app voor moeten gebruiken, maar nu toch wel nodig dus. Het design van de tandenborstel is prachtig en hij voelt ook heel degelijk aan. De batterij gaat ook lang mee, dat vindt ik echt een groot voordeel. Het is ook fijn dat in de starterset meerdere borstel zitten zodat je kan uitproberen welke het fijnst is. Het enige dat is mis is een reis case. Al kan je wel een tandenborstel hoesje eromheen doen omdat je borstel een reguliere vorm heeft.
Kortom even wennen, maar toch wel blij met de tandenborstel.

Heb jij ook een Laifen Wave RVS?