€ 84,- bij Amazon.nl

Leitz 65370089 Review

17 april 2025, laatste update op 27 juni 2025, 100 views Rapporteer

Doet wat je ervan verwacht, gemakkelijke montage aan het bureau.
Monitoren kunnen horizontaal en verticaal gebruikt worden met de armen.
Alles wat ik nodig had zat erbij, twee soorten schroeven voor verschillende monitoren, en van elk 8 stuks. Die ik niet nodig bleek te hebben aangezien een monitor zelf al de schroeven hiervoor had meegeleverd, maar toch mooi dat ze het erbij hebben gedaan.

Pluspunten

• Gemakkelijke montage
  • Geschikt voor twee monitoren
  • Monitoren kunnen een kwartslag worden gedraaid

Minpunten

• Veel rondjes met de inbus maken

De monitorarm kwam in een duidelijke doos binnen en alles zat goed verpakt.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/YaADPvgKJzkvmWuyErKrdJO24Sg=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/334938/1U5va4ezTFMsvQqEPXS5jn40ev6ry7uWF6tHVgoADjivb5JvwL.jpeg?f=620xauto
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/sWiNQGGQA5tB-AY2V6qXzOd-9a4=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/334938/1U5va4swes1oIUZPoSBEBlFLmkWgJ4LZa9qffCljOv8KxqM2ht.jpeg?f=620xauto

Er waren duidelijke instructies aanwezig, afhankelijk van het bureau waaraan je het monteerde (bladdikte) heb je een ander zakje met schroefjes nodig, en dit staat ook op de zakjes zelf aangegeven.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/qDCz98xwrM3iItXEN3bqAwTG6M4=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/334938/1U5va4wSuiNVaDoqmXd8ZDtuhKxIyugFsRvGbII77do6pp04GC.jpeg?f=620xauto

De monitorarmen beschikken over, een voor mij voldoende kabelmanagement systeem waarbij ik alles van achter de monitor kwijt kon.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/-bCd5K-PIJoCsP7XM7r3ekC0KWg=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/334938/1U5va4Z16vYfcTu3i2HrV160vWKbt9Vm9vmDNkJm1fnuLVaSbx.jpeg?f=620xauto

Voordat de monitoren worden opgehangen raad ik aan om op de plek waar de arm aan het bureau zit, om de inbus bovenop de arm een tiental rondjes te draaien, standaard konden de armen nog geen 100 gram omhoog houden, elk rondje richting de + leek daar maar een beetje aan toe te voegen. En dat dan voor beide armen.
Wanneer de schermen er aan hangen kan het wat lastiger zijn om er aan te draaien omdat je dan over het scherm heen moet staan.

Eindresultaat, twee 27 inch monitoren die zonder moeite omhoog worden gehouden.
De losse hdmi kabel die niet bij het kabelmanagement zit is van een laptop die ik op de monitor aansluit voor het thuiswerken en ik in de laptoptas mee neem en dus niet bij de rest van de kabels heb gemonteerd.
Afbeeldingslocatie: https://tweakers.net/i/9px9TiIbbVHVGOt0JawatmUWKa4=/620x/filters:strip_icc():strip_exif()/m/334938/1U5va4ZYOcndKiG8wUBGxVCmdiTHcVaMlLbxHk1V61aok8MULo.jpeg?f=620xauto

Heb jij ook een Leitz 65370089?