Veel onderzoek gedaan naar performance, overklok potentieel en prijsverhouding. De premium modellen zijn beter, maar het verschil na overklokken is niet iets waar ik wakker van lig.
Tijdens de launch was de prijs mij helaas toch wel teveel en heb ik initieel een 9070XT Tachi OC gekocht. Toch zat dit niet helemaal lekker omdat FSR4, in tegenstelling tot DLSS4, niet breed beschikbaar is en ik op Ray tracing veel meer performance wilde. Tot slot wil ik ook gamen op mijn 4K OLED tv waar ik meer gebruik zal maken van DLSS4 en Framegen (ik speel alleen singeplayer games).
Ben nog net alles aan het opzetten, maar kon niet gelukkiger zijn na mijn aankoop (prijs zal wel een tijdje pijn doen). Super stil met geweldige prestaties! Als vergelijking Kingdome Come Deliverance 2 aangeslingerd en de prestaties deden het niet veel slechter dan wat ik via GeforceNow beschikbaar had. Echter heb ik nu de kans om alles zelf in te stellen en belangrijker nog alles wat los en vast zit te modden
Kon ik beter wachten op een lagere prijs? Jazeker! Echter.. had ik er op dit moment in mijn leven iets minder moeite mee over MRSP te betalen om nu al te kunnen spelen.