€ 229,- bij bol

TP-Link Deco BE25, 3 pack Review

25 maart 2025, laatste update op 25 maart 2025, 112 views Rapporteer
Product geleend +1

Om het internet in mijn nieuwbouwwoning te verbeteren, kocht ik de TP-Link Deco BE25. De installatie was eenvoudig dankzij de Deco-app. De eerste unit sluit je aan op je modem, de andere twee plaats je elders in huis. Door je oude netwerknaam en wachtwoord te hergebruiken, verbinden apparaten automatisch. Binnen enkele minuten was alles klaar.

Sindsdien is mijn internet stabieler en sneller. Mijn oude modem ondersteunde geen WiFi 7, waardoor ik nooit de volledige snelheid uit mijn glasvezel haalde. Nu lukt dat wél, wat vooral merkbaar is tijdens het thuiswerken—geen haperende videogesprekken meer.

Ik ben erg tevreden. De set is makkelijk te installeren en werkt uitstekend. Enige minpunt is de prijs, maar je krijgt er een toekomstbestendig WiFi 7-netwerk voor terug. Een aanrader voor wie snel en betrouwbaar internet in huis wil!

Pluspunten

• Snel
  • Stabiel
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Duur

Ik was al een tijd bezig om het internet in mijn nieuwbouwwoning te verbeteren en had van alles geprobeerd. Uiteindelijk besloot ik de TP-Link Deco BE25 aan te schaffen. De installatie bleek verrassend simpel. Met de Deco-app volg je gewoon de instructies: eerst sluit je de eerste unit aan op je modem, daarna zet je de andere twee op strategische plekken in huis. Vervolgens maak je een nieuw netwerk aan. Een handige tip: als je dezelfde netwerknaam en hetzelfde wachtwoord gebruikt als je oude netwerk, verbinden al je apparaten automatisch. Binnen een paar minuten was alles klaar voor gebruik. Er is ook een optie om apparaten via een kabel aan te sluiten, maar daar heb ik tot nu toe geen gebruik van gemaakt.

Sinds ik de Deco’s gebruik, merk ik vooral hoe stabiel en snel mijn internet is geworden. Mijn oude modem ondersteunde geen WiFi 7, waardoor ik nooit de maximale snelheid uit mijn glasvezelverbinding haalde. Nu lukt dat wél, en dat verschil merk ik direct, vooral tijdens het thuiswerken. Geen haperende videogesprekken meer!

Al met al ben ik supertevreden. De set is eenvoudig te installeren en werkt echt goed. Het enige nadeel? De prijs. Maar daar krijg je wel een razendsnel en toekomstbestendig WiFi 7-netwerk voor terug!

Heb jij ook een TP-Link Deco BE25, 3 pack?