€ 229,- bij bol

TP-Link Deco BE25, 3 pack Review

17 maart 2025, laatste update op 17 maart 2025, 89 views Rapporteer
Product geleend 0

Perfect voor het upgraden van het draadloze netwerk. Beperkte mogelijkheden met bedraad internet.

Pluspunten

• Naadloze roaming
  • Eenvoudige installatie
  • Snelle ethernet aansluiting

Minpunten

• beperkte hoeveelheid ethernet aansluitingen

Ik heb het geluk gehad om de TP-Link Deco BE25 te mogen testen via Review.nl. Ik ben erg onder de indruk van de upgrade ten opzichte van mijn huidige mesh systeem. De Deco levert snelle en stabiele verbindingen door mijn hele huis. Momenteel heb ik 1400MB internet snelheid en deze snelheden heb ik op alle draadloze apparaten probleemloos kunnen behalen.

De installatie was erg eenvoudig door de intuïtieve Deco app. Ik had het mesh systeem (mijn oude units van een ander merk en andere app) vervangen met de Deco en alles was binnen enkele minuten operationeel.

Wat ik het meest waardeer aan de Deco BE25 is de naadloze roaming. Ik kan nu door mijn huis lopen zonder onderbrekingen in mijn verbinding, perfect voor videogesprekken en streaming.
Daarnaast heeft iedere unit 2.5Gbps ethernet aansluitingen, wat snel bedraad internet kan brengen. Helaas zijn er per unit slechts 2 ethernet poorten beschikbaar, die bij mij gebruikt worden door internet toevoer en uitvoer. Dit benodigd een switch om het bedraad internet verder uit te breiden. Dit heeft echter geen invloed op de draadloze verbinding, die top is.

Heb jij ook een TP-Link Deco BE25, 3 pack?