Samsung Galaxy Tab S10+, Wi-Fi, 256GB opslag Grijs Review
29 januari 2025, laatste update op 29 januari 2025, 162 views
Rapporteer
Ik zocht een vervanger voor mijn S7 tablet die ik voor mijn werk gebruik. Aantekeningen, maar ook films en videobewerking zijn tergukerende taken. De S10 is een zeer goede opvolger, snel, stevig en de S-pen werkt fantastisch, zeer naukeurig. Als geheel een absolute aanrader!
Pluspunten
- Beeldkwaliteit
- Snelheid processor
- S-pen is fantastisch
- AI integratie
De Samsung Galaxy Tab S10 Plus is een waardige vervanger voor de tot nu toe gebruikte S7. Een zeer krachtige tablet met een Snapdragon 8 Gen 3-processor en 12 GB RAM, waardoor zware taken zoals video-editing en gamen soepel verlopen. Dankzij het 12,4 inch Super AMOLED-scherm met een 120Hz verversingssnelheid geniet ik van vloeiende beelden en levendige kleuren.
Multitasken gaat moeiteloos door Samsung DeX, waarmee ik de tablet als een laptop kan gebruiken. De meegeleverde S Pen heeft een lage latentie, ideaal voor nauwkeurig schrijven en tekenen. Ook de Galaxy AI-functies, zoals tekstsamenvattingen en vertalingen, verhogen mijn productiviteit. Het 256 GB opslaggeheugen biedt voldoende ruimte voor apps en bestanden. De 10.090 mAh-batterij met 45W snelladen zorgt ervoor dat ik de hele dag vooruit kan. Dankzij het anti-reflecterende scherm werk ik zonder hinder van lichtinval. Kortom, een krachtige tablet met geavanceerde functies die perfect is voor zowel werk als entertainment.
Een prima investering!