MSI MAG A850GL PCIE5 Zwart Review
30 december 2024, laatste update op 30 december 2024, 93 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb onlangs de MAG A850GL PCIE5 voeding gekocht van Meggeko, en ik ben er erg blij mee. Deze PSU is een geweldige keuze voor een 4070 SUPER grafische kaart. Ik zou graag een 140MM fan willen, maar ik denk dat 120mm prima is.
Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- robuust gebouwd
- Eenvoudig te monteren
Ik heb onlangs een MSI MAG A850GL PCIE5-voeding gekocht bij Megekko en ik ben erg blij met mijn aankoop. Deze 850W PSU is een solide keuze voor het voeden van veeleisende systemen, vooral met de nieuwe 40-serie grafische kaarten zoals mijn 4070 SUPER. Een van de dingen die ik waardeer aan deze voeding is dat deze voldoet aan de nieuwste normen! Dit maakt mijn systeem toekomstbestendig en zorgt voor een stabiele stroomvoorziening, zelfs bij zware belasting. De 80+ Gold-efficiëntieclassificatie is ook een pluspunt, omdat het helpt de energiekosten laag te houden.
Hoewel ik liever een 140mm-ventilator had gehad voor een potentieel stillere werking, lijkt de 120mm-ventilator het werk prima te doen. Ik heb geen overmatig geluid opgemerkt, zelfs niet tijdens intensieve gamesessies.
Over het algemeen is de MSI MAG A850GL PCIE5 een betrouwbare en efficiënte voeding die voldoende stroom levert voor high-end componenten. Ik raad hem ten zeerste aan iedereen aan die een nieuwe gaming-pc bouwt of een bestaande pc upgradet.