Gigabyte AORUS FO27Q3 Zwart Review
6 december 2024, laatste update op 6 december 2024, 59 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik heb reeds de Gigabyte Aorus FO27Q3 aangeschaft, en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben.
Jaren lang heb ik een 165Hz IPS en 144Hz VA paneel gebruikt, maar heb nooit gedacht dat het verschil zo groot zou zijn.
De kleuren en contrast zijn om van te smullen, ook de vloeibaarheid van de monitor is super! vooral als je FPS games speelt en gebruik maakt van de 360Hz refresh rate.
De monitor komt met gigantisch veel opties in de instellingen, Pixel cleaning. corner dimming, Pixel shift. De bedoeling van de functies zijn er om burn in te vermijden.
De monitor kost aardig wat geld, maar maakt het zeker waar voor je centen, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
- Snelle responstijden 0,1ms en 360Hz refresh rate
- Prachtige kleuren uit de doos, zonder aanpassingen
- Goede garantie voorwaarden
- HDR 1000 Super fel
Minpunten
- Hoge energie verbruik
- OLED Verslaving
Sommige games die ik al heb uitgespeeld ben ik nu opnieuw aan het beleven o.a. Witcher 3, RDR2, Assassins creed Origins.
Het lijkt net alsof ik een nieuwe spel aan het spelen ben!
Ik ben religieus bezig geweest met het bijhouden van de pixel cleaning dit moet namelijk gedaan worden na elke 4 uurtjes, dit voert de monitor niet automatisch uit wat ik goed vind.
Zodat je niet midden in je game sessie verstoord word (monitor gaat uit) omdat je monitor pixels moet cleanen.