€ 2.099,- bij Foto de Vakman

Sony FE 85 mm F1.4 GM II Review

9 oktober 2024, laatste update op 9 oktober 2024, 50 views Rapporteer
Product geleend 0

De GM 85 MM lens is een must have voor de serieuze fotograaf die portretten maar bv ook bruiloften schiet. Zelfs met weinig licht maak je met deze lens de mooiste platen. Superscherp en prachtige kleuren komen met deze lens tot leven.

Pluspunten

• Prachtige kleuren
  • mooie bokeh
  • superscherp

Minpunten

• niet goedkoop

Ik heb de Sony G Master 85 mm lens een paar weken mogen testen en heb hem in diverse situaties kunnen gebruiken. Zowel op wat minder goed belichte omstandigheden maar ook over dag. De lens is lekker compact en licht zodat je niet met een te zware lens rondloopt.

De beelden die er uit komen zijn ronduit fantastisch, super scherp zelfs op f 1.4 en de achtergrond wordt helemaal zacht door het geweldige bokeh wat door de diafragma bladen wordt gecreëerd.

De lens is voorzien van een clickable diafragma ring die ook te lokken is. Zelf vind ik dit bijzonder handig omdat ik mijn diafragma vanuit mijn camera bedien.

Kortom, een heerlijke lens voor de serieuze fotograaf.

Heb jij ook een Sony FE 85 mm F1.4 GM II?

Wist je dat je ook foto's kan toevoegen? Wel handig bij zo'n review over een lens.