Gigabyte AORUS FO27Q3 Zwart Review
16 september 2024, laatste update op 28 oktober 2024, 121 views
Rapporteer
Product gekocht
De Gigabyte AORUS FO27Q3 is een uitzonderlijk product voor zowel gaming als productiviteit. Als gamer en motion graphics-ontwerper kan ik met zekerheid zeggen dat dit de beste monitor is die ik tot nu toe heb ervaren. Het feit dat hij een QD-OLED-ervaring biedt bij 2K-resolutie, met een verversingssnelheid van 360Hz en een reactietijd van 0,03ms, is simpelweg indrukwekkend. Het strakke ontwerp, de kwalitatieve afwerking en de uitgebreide connectiviteitsopties zorgen voor extra veelzijdigheid en gebruiksplezier.
Kortom, de FO27Q3 ziet er niet alleen beter uit dan de meeste televisieschermen die ik ben tegengekomen, maar levert ook een eersteklas game- en bewerkingservaring. Zeer aanbevolen!
Pluspunten
- 360Hz verversingssnelheid met een reactietijd van 0,03ms
- Kleurnauwkeurigheid en diepte / HDR en contrast
- Ingangsopties en ingebouwde KVM-schakelaar
- Topontwerp
- Veelzijdigheid in gebruik (gaming, ontwerpen en bewerken)
- OLED-verzorgingsfuncties
Minpunten
- Beperkt vermogen van USB-C (18W)
- Hoog energieverbruik
Ik had geen problemen met het aansluiten van mijn werk-laptop via USB-C, ondanks het beperkte vermogen van 18W, en de monitor functioneerde ook als oplader.
Wat betreft mogelijke zorgen over inbranden, bieden de OLED-verzorgingsfuncties van Gigabyte gemoedsrust, waardoor twijfels over de duurzaamheid van het scherm worden weggenomen. Bovendien laat de lange garantie die Gigabyte biedt niet alleen hun vertrouwen in het product zien, maar geeft het gebruikers ook zekerheid over de levensduur.