€ 779,- bij Belsimpel

Samsung Galaxy Z Flip6, 256GB opslag Blauw Review

Platerisatie Newbie
12 september 2024, laatste update op 12 september 2024, 270 views Product gekocht

Samsung Galaxy Z Flip6, 256GB opslag Blauw

Mooie telefoon die ik in Duitsland bij PCOM voor een mooie prijs kon aanschaffen. (699,-) Lang getwijfeld tussen de S24 of deze Flip 6. Maar ik ben blij met mijn keuze. Nu 4 weken in gebruik.

Pluspunten

• Hoogwaardige telefoon
  • Snel
  • Compact
  • Groot scherm
  • Voelt degelijk

Minpunten

• Buiten scherm minder uitgebreid dan gedacht.

Na mijn S21 wilde ik graag een nieuwe Samsung. Dat werd deze flip 6. Sowieso een upgrade qua snelheid. Wat een mooi compact telefoontje die uitgeklapt ook nog een serieus scherm heeft. Ik was bang dat de "vouw" me zou storen maar dat valt me me alles mee. De telefoon is iets zwaarder dan ik had gedacht maar niet storend. Het extra scherm kan wel gebruikt worden om bijvoorbeeld te antwoorden op whatsapp maar je kunt geen apps neerzetten om te openen. Alleen een beperkt aantal widgets.
Zelf ben ik geen hele fervente fotograaf en snel tevreden. De AI mogelijkheden zaten ook op mijn S21 dus met name de snelheid en het compacte van de telefoon bevallen me goed. Ik gebruik m zonder hoesje want ik wil 'm zo compact mogelijk. Met hoesje wordt het toch een dikke prop in je zak, ben ik bang.

Heb jij ook een Samsung Galaxy Z Flip6, 256GB opslag Blauw?

Vraag & Aanbod