Home Assistant Connect ZBT-1 Review
Ik heb dus een home assistant green. Na ik mijn home assistant green voor 2 maanden had, heb ik dus dit ding gekocht. En Ik ben er echt kei blij mee!
Je kan super simpel elk zigbee apparaat dat je kan bedenken aan je home assistant koppelen. En dan heb je daar nog het voordeel bij van ook matter/thread ingebouwd te hebben! Echt naar mijn mening de beste en gemakkelijkste zigbee dongle die je kan krijgen! En dat voor 30 euro!
Pluspunten
- Plug and use
- Mooie prijs
- Toffe unboxing
Minpunten
- Geen Z-Wave
- Geen Bluetooth
Het enige ding wat ik echt mis, is Bluetooth en Z-Wave. Nu Z-Wave vind ik niet zo een probleem, dat heb ik toch nog zo goed als nooit nodig gehad. Maar was natuurlijk ook niet verkeerd geweest om erbij te hebben.
En dan bluetooth had ik wel echt graag ingebouwd gehad. sommige apparaten worden auto discovered doormiddel van bluetooth. Dus dat is wel zo een gebruiksgemak dingetje. Maar absoluut geen ramp!
Ik ben er echt super blij mee, dus ik raad dit zeer zeker aan! Dit product krijgt een welverdiende 5 sterren!