Sennheiser HD 620S (Zwart) Review
17 augustus 2024, laatste update op 17 augustus 2024, 120 views
Rapporteer
Erg fijne koptelefoon die er ook goed uitziet en heerlijk zit! het geluid is zuiver en erg aangenaam en het zit heerlijk en dit zijn toch wel de punten waar deze koptelefoon het verschil mee maakt. in het verleden schorten het aan het een of ander maar daar heeft dit exemplaar geen last van. echter de korte kabel is wat lastig, ik speel gitaar en mis daardoor wel beweging vrijheid tijdens het spelen maar als ik een plaat aan het luisteren ben en lekker in mijn stoel zit het het een topper!
Pluspunten
- Geweldig geluid
- Mooi design
- Heerlijk draagcomfort
Erg fijne koptelefoon die er ook goed uitziet en heerlijk zit!
Toen ik de doos open deed was ik aangenaam verrast, het is een mooie koptelefoon met bewaarzak
het geluid is zuiver en erg aangenaam en het zit heerlijk en dit zijn toch wel de punten waar deze koptelefoon het verschil mee maakt. in het verleden schorten het aan het een of ander aan andere koptelefoons maar daar heeft dit exemplaar geen last van. echter de korte kabel is wat lastig, ik speel gitaar en mis daardoor wel beweging vrijheid tijdens het spelen maar als ik een plaat aan het luisteren ben en lekker in mijn stoel zit het het een topper!