€ 579,95 bij bol Plaza

Roborock Q Revo Zwart Review

9 augustus 2024, laatste update op 12 augustus 2024, 1.122 views Rapporteer

In februari via Amazon deze robot aangeschaft en initieel waren we zeer enthousiast.
Helaas ging binnen 3 maanden er iets defect waardoor er geen water meer in de robot kwam.

RoboRock service is niet de makkelijkste om mee te communiceren, en ook de beloofde termijnen werden niet gehaald.
Na veel e mails heeft men uiteindelijk woord gehouden en het probleem opgelost

Pluspunten

• Als hij werkt doet ideaal
  • Uiteindelijk issue netjes opgelost

Minpunten

• Binnen 3 maande stuk
  • Service is traag

Na een maand of 2 a 3 begon het schoonmaak resultaat van de robot aanzienlijk slechter te zijn. Tot op dan toe was het set and forget, alleen zo nu en dan even de tanks legen en vullen en de robot / basis station 1 maal per week even schoonmaken.

Ondanks dat we alleen maar water en geen zeep gebruikten is er toch ergens iets verstopt / defect geraakt want de schoonwater toevoer werkte niet meer.
De Mops werden bij het wassen niet meer schoon en de robot werd ook niet meer gevuld ondanks dat ik de pomp in het base station gewoon hoorde.

Initieel dacht ik aan een lucht lock oid, en op youtube vond ik dit ook terug, en later werd dit ook door de service desk als mogelijke oorzaak aangegeven dat eerst gecontroleerd diende te worden.
Dit bleek echter ook niet de root cause en na ruim 2 en een halve week klooien een case aangemaakt dus bij RoboRock support en toen begon het lange wachten.

Men bevestigde (na navraag van mij) de ontvangst.
Uiteindelijk na veel e mails en tot dan toe loze toezeggingen heb ik een stevige e mail gestuurd waarbij ik duidelijk maakte dat ik verwachtte dat men haar toezeggingen zou nakomen.

Jammer dat dit allemaal nodig was, en heeft onnodig veel (negatieve) energie gekost, maar uiteindelijk is na ruim een maand de issue opgelost en heb ik weer een werkende robot in huis.

Heb jij ook een Roborock Q Revo Zwart?

Dit is meer een shopreview dan een product review. Maar toch bedankt, wel van belang.
Heeft niets met de shop (amazon) te maken, het gaat om het product dat binnen 3 maanden stuk gaat en vervolgens de aftersales / support van de vendor (RoboRock) die slecht en traag reageert.

Ik heb 0 commentaar op Amazon, beter nog Amazon heeft gewoon gedaan wat het moest doen, snel leveren :)

[Reactie gewijzigd door cyclone op 12 augustus 2024 14:55]