Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G Review
8 juli 2024, laatste update op 8 juli 2024, 95 views
Rapporteer
Product gekocht
De Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G combineert krachtige prestaties met efficiënte koeling en dat voor een goede prijs. Met 12 GB GDDR6-geheugen, Ray Tracing en DLSS-technologie, biedt deze kaart verbluffende visuals en soepele gameplay. De WINDFORCE koeling houdt de kaart stil en koel. Ik vind het een top product alles wat ik nodig heb in een videokaart een echte aanrader voor gamers
Pluspunten
- beste prijs 4070 serie
- goede kwaliteit
- stil en niet warm
- Simpel/strak design backplate
Deze videokaart gekocht voor mijn eerste pc eind Juni het product bevalt me zeer voor mijn gaming pc alles werkt goed. De Gigabyte GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G combineert krachtige prestaties met efficiënte koeling en dat voor een goede prijs ook is die erg stil wat ik fijn vind omdat ik geen koptelefoon op wil. De Ray Tracing en DLSS-technologie zorgt voor goede visuals en soepele gameplay. De WINDFORCE koeling houdt de kaart stil en koel. Ik vind het een top product alles wat ik nodig heb in een videokaart een echte aanrader voor gamers en streamers die nog zoeken naar een goede videokaart.