Ik heb deze router gekocht, maar herken de problemen met de Apple devices niet. Alles lijkt stabiel, zowel wifi (iPad en iPhone) als bedraad (Apple TV). Wellicht is het inmiddels opgelost met een update? (Ik heb versie 1.1.6 Build 20240808 rel.26673(4555))
De leds vind ik werkelijk een totaal waardeloze / nutteloze 'feature', dus direct uit met die handel. Dat kan gelukkig wel, via de webinterface en het front panel. Dat men dit soort onzin op een 'gaming' router zet is tot daar aan toe (ook al snap ik de bling-bling op die dingen ook niet), maar zo is deze niet op de markt gezet.
Draadloos updaten van routers is in beginsel een slecht idee. Ik kreeg 'm overigens gewoon automatisch aangeboden toen 'ie op Internet zat, en die update duurde minder dan 3 minuten, zonder problemen.
Nog een 'nadeel' zou ik de ENORME doos willen noemen, die nog meer weegt dan het apparaat zélf. Zonde van de gebruikte materialen.
Een voordeel vind ik de fijne, duidelijke, responsieve webinterface. Er staat in ieder geval exact in wat ik wil kunnen instellen en bekijken.