ASUS ROG Rapture GT-AX6000 Review
28 maart 2024, laatste update op 20 september 2025, 257 views
Rapporteer
Product gekocht
Prima router met goed bereik in vergelijking met de tp-link deco's die ik van de provider kreeg. Als je een groot huis hebt of veel gewapende betonnen muren hebt is een tweede router wel nodig
Pluspunten
- Mega Bereik
- 2,5Gbit poorten
- verlichting kan ook uit
3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik had in mijn nieuwe woning in eerste instantie tp-link deco mesh routers gekregen maar deze hadden heel veel moeite om door mijn muren heen te komen. Vanuit de gang de woonkamer in lukte niet met 1 node, en geen enkel signaal op de bovenverdieping en zou door mijn hele huis kabels moeten leggen om een bruikbaar wifi signaal te hebben
Deze Asus ROG Router heeft geen moeite om bij mij thuis door de meuren te breken. Heb hem geplaatst in de meterkast waar het glasvezel binnenkomt. het 5ghz signaal is zichtbaar door het hele huis, op de bovenverdieping heeft het 5ghz signaal wel wat meer moeite. het 2.45Ghz signaal is overal in en rondom mijn woning goed te gebruiken. Deze enkele router behaald wat 3 mesh wifi modules niet konden
De RGB verlichting is ook nog wel grappig maar voor mij niet nodig, je kan er ook voor kiezen om alle verlichting uit te zetten incl. indicatie lampjes. Deze router heeft een muur bevestiging optie door middel van 2 schroef sleuven aan de onderkant, je krijgt hier niks voor meegeleverd.