€ 95,- bij Coolblue.nl

SumUp SOLO Review

23 januari 2024, laatste update op 23 januari 2024, 399 views Rapporteer
Product gekocht 0

Bij de Sumup helpdesk gaan ze er klakkeloos dat als een Sumup apparaatje een blokkade melding geeft, ze er blindeling van uit gaan dat het apparaatje is gevallen of gestoten en dat je maar een nieuwe moet kopen? Mijn Sumup is niet gevallen of gestoten om die foutmelding te genereren. Hij stond gewoon in de houder op te laden en de volgende ochtend voor een klantbetaling gaf hij de blokkeermelding. Buiten dat een mobiel device zeker ten een stootje zou moeten kunnen rechtvaardigd de opmerking niet.

Pluspunten

• mooi model

Minpunten

• geen reparatie mogelijk
  • koop maar een nieuwe

1 van 5 sterren (Waardeloos)
aardig apparaatje maar geen garantie mocht het toestel na de garantieperiode wat mankeren.

Heb jij ook een SumUp SOLO?

Hier exact dezelfde ervaring. Ding deed het prima, batterij ging wel kort mee. En toen een klant wou betalen hield hij ermee op: blocked. En inderdaad, was 'mijn eigen schuld' en 'koop maar een nieuwe voor € 49'.

Zit nu bij de concurrent, MyPOS, en die werkt uitstekend. En heeft een fysiek toetsenbord, ook niet erg!
Goedemiddag dankjewel, vond het een rare opmerking van de chatrobot van Sumup.
Als er een reparatie mogelijk is had ik dat direct gedaan, ik dacht dat we minder
plastic als afval in omloop zouden brengen (Circulair?) Daar doet Sumup geen bal aan.
En aan 2e kans reparatie doen ze ook niet aan. Nou ja we gaan eens kijken bij Mypos.
Bedankt voor de tip en zegt het voort.