€ 144,- bij Dustin

Fractal Design North - TG Clear Chalk White Review

23 januari 2024, laatste update op 23 januari 2024, 272 views Rapporteer
Product gekocht 0

Ik had enige moeite thuis om een nieuwe computer te mogen kopen/bouwen. Vooral het punt dat computerkasten niet mooi zijn was thuis een probleem. Tot ik deze kast liet ziet. Zelf vond ik dit al een mooie kast, maar voor deze kast mocht prima de portemonnee extra worden getrokken.

De kast is wel wat krap voor de onderdelen. De Deepcool LS720 heb ik aan de voorkant gemonteerd waardoor er net genoeg ruimte is voor de Asus TUF 4070Ti. Alles past, maar het was wel puzzelen om alles er in te krijgen.

Pluspunten

• Mooi design
  • Koelt goed

Minpunten

• Stanaard ventilators zijn luid
  • Voor sommigen misschien wat klein
  • 360 mm radiator zit in de weg voor 2 HDD's

De Deepcool LS 720 is zo groot dat er onder in de kast er een HDD minder kan worden geplaatst. Deze kast is dan eigenlijk ook niet zo geschikt voor een 360 mm koeling. Het past en koelt goed, maar je houdt weinig ruimte over.

Vervang de standaard ventilatoren zo snel mogelijk als je niet van herrie houdt. De standaard ventilator zijn namelijk erg luidruchtig, voor je eigen oren en ontspanning zou ik een paar tientjes extra investeren en stillere ventilatoren kopen.
Dit klinkt misschien allemaal wat negatief, maar dit zijn de enige negatieve punten.

De kast is mooi, en verder heel praktisch. De zijpanelen zijn makkelijk te verwijderen.

Heb jij ook een Fractal Design North - TG Clear Chalk White?