€ 659,- bij PhoneMarket.nl

Apple iPhone 15, 128GB opslag Zwart Review

18 november 2023, laatste update op 18 november 2023, 896 views Rapporteer

Ik heb deze telefoon een week geleden gekocht voor 650 euro in combinatie met een abonnement, en ik vind hem nu het geld al niet waard. Ik kom zelf van een iPhone XS vandaan, en ten opzichte van de xs vind ik dit model maar lomp en lelijk. Mijn vorige iphone had prachtig afgewerkte rond aflopende randen en een glazen achterkant. Deze iPhone 15 is gewoon een aluminium bak zonder mooi afgeronde en afgewerkte randen en ligt totaal niet lekker in de hand. De xs paste bij mij precies in de hand en ik kon het hele ding met een hand bedienen. Dit toestel is nét groter en kan nét niet met een hand bediend worden. Jammer dat ik die xs gesloopt heb, dat was uiteindelijk toch een veel fijnere telefoon :(.

Pluspunten

• Helder scherm
  • Snel
  • Usb-C

Minpunten

• niet fijn in de hand
  • Saai design

Duur ten opzichte van de concurrentie, en in gemak niet beter dan een toestel van 5 jaar geleden. De prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee verloren gegaan. Wel 4 sterren want iPhone, zo’n android ding is al helemaal behelpen.

Heb jij ook een Apple iPhone 15, 128GB opslag Zwart?

Grappig dat je het schrijft. Ik mis mijn iPhone 11 Pro Max ook nog steeds. Ik heb mijn 11 Pro Max nog liggen met barst in het scherm, af en toe gebruik ik 'm nog ergens voor. Ik heb inmiddels een 13 Pro gehad en nu een Android toestel. De iPhone 4 t/m 5S, en X t/m 11 waren wmb de top van Apple design. De 5S was mijn favoriet. Lekker compact en snel, en je kon 'm zelf repareren met een schroevendraaier.