€ 803,72 bij TechFabrique.nl

Apple iPhone 15, 256GB opslag Blauw Review

Jon-Erik
6 november 2023, laatste update op 6 november 2023, 1.579 views Product gekocht

Apple iPhone 15, 256GB opslag Blauw

Prima telefoon. Flink aan de prijs maar je kan er een flink aantal jaren mee vooruit.

Pluspunten

• Helder scherm
  • Dynamic Island
  • Geluid is fantastisch
  • USB-C

Minpunten

• Prijs

Prima telefoon en qua geheugen (256 GB) hopelijk future proof.

Vergeleken met de iPhone 12 is er, op het Dynamic Island en het geluid na, nauwelijks verschil.
De speakers zijn wel enorm verbeterd. De 12 klonk heel schel en blikkerig terwijl deze 15 een prachtige, warme sound heeft. Terwijl ik dit zit te tikken heb ik voor m’n plezier een muziekje aangezet, niet eens over de HomePods maar gewoon over het telefoonspeakertje.

Doordat elke organisatie waar je wel eens bent (supermarkt, vakantiepark, ziekenhuis, etc.) een eigen app heeft was de 64 GB van m’n iPhone 12 echt te weinig geworden waardoor de 12 wel eens vast leek te lopen.

Nu heeft het instapmodel in plaats van 64 GB gelukkig het dubbele meegekregen. Maar omdat ik niet elk jaar een nieuwe telefoon wil kopen (kan veroorloven) nú gekozen om het model net boven het instapmodel aan te schaffen. Dat ik naar verwachting nog €250,- inruilwaarde krijg voor de iPhone 12 speelde ook mee in deze keuze.
Normaal gesproken zou ik de iPhone 12 doorschuiven naar vrouwlief of de kids maar met dat straling verhaal in Frankrijk leek het me beter om de 12 lekker retour afzender te sturen.

Voor de 12 heb ik destijds het officiële leren Apple hoesje gekocht, iets van €65,- geloof ik en het was m’n duurste hoesje ooit. Maar nooit spijt van gehad. Door het gebruik werd het stroever en het toestel is (op één keertje na) nooit uit m’n handen gevallen. Iets wat me met een siliconenhoesje wel vaker overkwam. Nu dus het nieuwe nep leren hoesje à 69,- aangeschaft in de kleur donkerblauw. Staat prachtig en de lenzen van de camera’s aan de achterkant zijn door het opstaande randje beter beschermd dan bij m’n oude hoesje. Maar alleen als je ‘m plat voor je op tafel legt natuurlijk.

Dit zijn een beetje mijn redenen waarom ik dit toestel inclusief het hoesje aangeschaft heb.

Heb jij ook een Apple iPhone 15, 256GB opslag Blauw?