€ 449,- bij Amazon.nl Marketplace

Dyson V8 Absolute Review

19 september 2023, laatste update op 19 september 2023, 722 views Rapporteer
Product gekocht 0

Dure stofzuiger die snel verstopt zit

Pluspunten

• Draadloos

Minpunten

• Snel vol en verstopt
  • Filters regelmatig vernieuwen
  • Duur in aanschaf
  • Maakt niet waar wat er gezegd wordt
  • Kwetsbaar hard plastic

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Heb deze Dyson 4 jaar geleden aangeschaft voor best veel geld. Raakte na opzuigen van boor afval verstopt. Nieuwe filters moeten kopen. Lijkt gemakkelijk zonder zak maar gaat flink stinken en moet dus ook regelmatig compleet uit elkaar om schoon gemaakt te worden. Zuigt soms kleinere voorwerpen gewoon niet op en duwt ze voor uit. Ik gebruik hem nu alleen nog als kruimeldief en dan wel een dure. Mijn Miele c3 zuigt probleem loos alles op. Zak eruit en klaar. Nooit een dyson meer en al helemaal niet voor dat geld

Heb jij ook een Dyson V8 Absolute?

Ik ben ook niet geheel tevreden met mijn Dyson V11 stofzuiger maar last van verstoppingen heb ik niet. Ik spoel na enige malen gebruik het filter onder de kraan schoon. Wel goed laten drogen. Daarvoor heb ik een extra filter gekocht zodat ik altijd een droog filter voorradig heb. Ik vind het jammer dat Dyson geen extra filter meelevert. Na ieder stofzuigerbeurt stort ik de inhoud van het filter uit boven de kliko. Geen enkel probleem met volle filters ondervonden. Een nadeel vind ik ook dat de stofzuiger soms het stof voor zich uit blaast. Dat gebeurt voornamelijk als je de lange steel niet gebruikt zoals bij het zuigen van traptreden. Heel fijn stof zoals boorafval kan je het best eerst opvegen en daarna pas opzuigen, maar dat geldt voor alle stofzuigers. Ik vind de zuigprestaties overigens prima, beter dan mijn oude besnoerde stofzuiger.