Door usb problemen het toestel niet grondig kunnen beoordelen.
Pluspunten
Goede specs
Met name ook gpu
prijs
Minpunten
software van Oppo
onbruikbaar voor mij
chinese eigenaar Oppo
chinese software
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Wat gek, ik heb het toestel terug moeten sturen omdat ik geen usb instellingen op het toestel kon vinden, de PC de telefoon niet herkende, de driver niet wilde installeren. Aangezien ik met andere telefoons van Poco dit nooit had voelde ik me teruggezet naar de tijd dat veel telefoons moeilijk deden met usb. Natuurlijk is het eerste wat ik wil het via adb debloaten van de telefoon. Dat zat er niet in en dan kan ik niks met het ding. Positief was dat je meer apps kunt uitzetten via het instellingen menu, maar er blijft nog genoeg over wat ik via adb wil verwijderen. Gebruik ook geen google account en zo min mogelijk google software. Jammer dat android geheel in de macht van google is. Geen telefoon voor mij. Was op zoek naar een telefoon met krachtige gpu voor een redelijke prijs. Jammer.
Mijn vraag is vooral: is dit generiek voor dit toestel of heb you gewoon pech gehad. Ik zie dat de meeste Oneplus toestellen ondersteuning hebben van LineageOS, dus zou verwachten dat functioneren van de USB een minimum is
Ik heb geen problemen met usb, gebruik dan voor me werk en dat gaat prima, maar heb wel problemen met de camera, in pocket detectie, de rest van het os, het niet kunnen installeren van een ander os, kan hem niet aanraden