LSC Smart Connect slimme voederbak Review

27 augustus 2023, laatste update op 27 augustus 2023, 5.673 views Rapporteer

Opzoek naar een betaalbare "pet feeder" voor de kattenroedel met een slimme verbinding kwam ik al snel bij het apparaat van de Action terecht voor een redelijke prijs met een leuke optie van de camera !

Pluspunten

• Eventueel draadloos met batterijen
  • USB kabel en adapter bijgeleverd
  • Met camera
  • Tuya app
  • Bewegingsdetector
  • Geruisloos ( behalve als de brokjes "vallen" natuurlijk )
  • Twee weg communicatie met je kat mogelijk !

Minpunten

• Alléén 2.4Ghz ( niet heel groot probleem natuurlijk )

Opzoek naar een betaalbare "pet feeder" voor de kattenroedel met een slimme verbinding kwam ik al snel bij het apparaat van de Action terecht.
Alléén online te bestellen en er gelijk maar twee besteld.
De apparaten werden al snel bezorgd.

Eenmaal aangesloten viel de installatie een beetje in het water, met de aangegeven IOS-app lukte het niet verbinding te maken maar de feeder is gebaseerd op Tuya en daar lukte de verbinding al snel mee ( via handmatig toevoegen en dan de petfeeder met wifi en camera te kiezen ).
Vervolgens krijg je op de app een QR code te zien, die je voor de camera moet houden ( zoals met andere camera Tuya apparaten ) waarmee de koppeling wordt geactiveerd.

Bediening is vrij simpel en makkelijk te programmeren ( de dagelijkse hap zeg maar ).
Wel een aanwinst, de opslagbak is groot genoeg ( met een zakje silicagel in een afgeschermd vakje bovenin om de brokjes droog te houden ).
Eventueel kunnen er 3 stuks D of C-cellen ( even vergeten welke het ook weer waren ) in het apparaat geplaatst worden zodat het ook "draadloos" werkt. Voldoende lang USB kabeltje en adapter zijn bijgesloten.
Je kunt ook communiceren met je kat, er zit een microfoon en speaker in het apparaat.
Werkt alleen met 2.4 Ghz Wifi

Heb jij ook een LSC Smart Connect slimme voederbak?

We hebben thuis meerdere huisdieren en zodoende ook een aantal pet feeders.
Het is mij opgevallen dat niet iedere pet feeder in de app (ik heb Tuya en Smart Life geprobeerd, beide redelijk vergelijkbaar) op te nemen is in een scene.
Ik wil alle feeders op kunnen nemen in een tap-to-run scene, maar een aantal zijn niet terug te vinden onder de "control single device" actie. Is dat bij deze feeder wel mogelijk?