€ 46,99 bij TechPunt

70Mai 1S Review

andrewzz Newbie
22 augustus 2023, laatste update op 22 augustus 2023, 1.320 views Product gekocht

70Mai 1S

Dit is mijn tweede 70 Mai 1S. Op basis van de goede ervaring met mijn eerste aankoop heb ik nu ook een camera in mijn tweede auto gemonteerd. Evenals de eerste camera ging de montage en installatie super eenvoudig. Jammer dat in de handleiding niet is beschreven dat je in de App die nodig is voor het besturen van de camera een 2e camera kan toevoegen. Dat was even expirimeteren maar uiteindelijk werd de 2e camera toegevoegd in mijn reeds actieve App.

Pluspunten

• goede kwaliteit
  • eenvoudige installatie
  • neemt geen zicht weg van de voorruit
  • makkelijke bediening via de 70Mai App.
  • Hoge kwailiteit video beelden

Minpunten

• geen display
  • de aan-uit knop is verlicht maar niet zichtbaar voor de bestuurder
  • taal keuze beperkt

De camera neemt op vanaf het inschakelen van het contact. De mogelijkheid om met voice commando een foto of video te maken van een noodsituatie werkt prima. Soms herkent de camera een standaard situatie niet zoals bijvoorbeeld een agressieve snelheidsdrempel. Dan maakt hij een "emergency video of foto" Geen probleem natuurlijk want liever te veel dan niet. De opnames worden in een aparte map geplaatst die weer via de app kunnen worden bekeken of gedownload.

Prima prijs / kwaliteit verhouding en razend snelle service en levering van Techpunt.

Heb jij ook een 70Mai 1S?

Bedankt voor je review. Als past zet je wat footage op Youtube of zo.
Mijn grootste en enige interesse gaat uit naar hoe leesbaar zijn nummerplaten en verkeerstekens.
Het zou leuk zijn mocht deze topic in iedere review van dashcams behandeld worden.