Ik heb de Homey pro Early 2023 gekocht om van alle verschillende apps af te komen en alles te kunnen instellen en regelen via 1 systeem. Ik heb veel automatiserings producten welke via Tuya werken, maar ondanks dat er 3 verschillende apps van Tuya in de app shop staan: Tuya, Tuya cloud,en Tuya zigbee, krijg ik het niet voor elkaar om apparaten toe te voegen: alleen maar foutmeldingen. Filmpjes laten je niet het gehele proces zien, dus dat werkt niet. Zaken melden bij Homey werkt ook niet. Ik doe het ding weer in de doos en wacht een half jaar, zodat ze de tijd hebben om zaken op orde te stellen.Ik ga niet programmeren; daarvoor heb ik de kennis niet. Ik wil gewoon dat mijn apparaten zonder problemen worden herkend door Homey pro en dat is NU niet het geval helaas.
[Reactie gewijzigd door 19JM81 op 22 juli 2024 15:27]
[Reactie gewijzigd door sjtienuh op 22 juli 2024 15:27]
Dan mag je verwachten dat het gewoon werkt.Als je bij de koop van iets van enkele honderden euro's afgaat op 1 zinnetje in de advertentie
[Reactie gewijzigd door The Realone op 22 juli 2024 15:27]
Als je dat leest en de eerste reactie is "je moet een forum topic openen", dan verbindt je dus helemaal niet gemakkelijk apparaten.Met de Homey Pro beheer je alle smart home apparaten in je woning vanaf één plek. Je verbindt gemakkelijk apparaten als een geluidssysteem, robotstofzuiger of slimme thermostaat aan de Homey Pro.
[Reactie gewijzigd door hansmac123 op 22 juli 2024 15:27]
Dat noem ik misleiding.Dit meen je toch niet. Zoiets heet marketing….
[Reactie gewijzigd door jgfharderwijk op 22 juli 2024 15:27]
Als je ongefundeerd blijft zagen om je gelijk te halen, kun je verwachten dat ik blijf reageren.Als je ongefundeerde stellingen op het openbare internet zet dan kun je verwachten dat je er mensen op gaan reageren.